Lihoviny HELLO kečup jemný kapsička
Kečupy HELLO

Kečupy HELLO

Kečup je druh omáčky, vyráběný z rajčatového protlaku, kvasného octu, koření, cukru a soli. Vznikl ve východní Asii, kolonizátoři si jej v 17. století přivezli do Anglie a pak do Ameriky, kde byl zpopularizován natolik, že dnes je rozšířený a oblíbený na celém světě. Rajčata se v receptu objevila až počátkem 19. století. Základní varianty jsou ostrý a jemný. Počátkem 90. let došlo v česku k úpadku kvality kečupů z důvodu zrušení potravinářských norem a tato kategorie začala být šizena. Značka HELLO se objevila na kečupech už v roce 2002 ve skle s uzávěrem Twist off o objemu 300 a 500 ml. Trh nebyl na kvalitní kečupy připraven a dominovali „levné“ výrobky pod diktátem nastupující síly obchodních sítí a privátních značek. Kečup HELLO v roce 2018 představujeme v inovativním a praktickém balení kapsičky 200g - obsahuje 165g rajčat na 100g kečupu a je sterilován, tedy neobsahuje žádné konzervační látky! Víte, že? V rajčatech je lykopen, antioxidant, který je účinný v boji proti volným radikálům. Snadněji se uvolňuje z rajčat při vyšší teplotě, proto tepelně opracovaná rajčata v kečupu obsahují větší množství této látky.

Úvod / Osobní údaje / O nás / Novinky / Produkty / Recepty / hello